ilat - it's lonely at the top: ondernemerscoaching
iLaT; it's Lovely at the Top; facilitator & sparringpartner voor ondernemers

Ervaringsdeskundige

Vertrouw nooit een naakte melkboer
voeg iLat aan je LinkedIn account toevoeg iLat aan je Twitter account toe
iLat is lid van IAFLid van IAF (International Association of Facilitators)
Wie ilat: ondernemerscoaching: Ervaringsdeskundige

Water vindt altijd haar weg. De weg van de minste weerstand, nooit de kortste wel de vloeiendste. Het verlegt haar loop en zonder haast bereikt het uiteindelijk haar bestemming.


Meer wijsheden »

Aanmelden "Denkstof"
Wat is Denkstof?

Denkstof levert stof tot nadenken. Deze column wordt per e-mail en twitter verspreid en bestaat uit korte essays, observaties en overpeinzingen.
   
   

Laatste tweets

Peter van BeuningeniLaT is een initiatief van Peter van Beuningen (1962). Na mijn studies rechten en marketing afgerond te hebben, ben ik sinds 1986 werkzaam in het bedrijfsleven. Eerst als bedijfsjurist bijna vijf jaar in loondienst bij een Britse multinational en daarna sinds 1990 als zelfstandig ondernemer in diverse bedrijven. Tevens heb ik in die tijd een aantal commissariaten bekleed en was ik bestuurder van stichtingen. Klik hier voor meer informatie via mijn Linkedin pagina.


Eerdere werkzaamheden

Omstreeks 1990 ben ik samen met 2 compagnons een eigen advieskantoor begonnen. Sindsdien was ik het grootste deel van mijn loopbaan (tot begin 2008) fusie & overname adviseur. Tevens hield ik mij bezig met ondernemingsrecht.
Daarbij ging het met name om het leiden van en optreden als facilitator bij fusie & overname projecten. Ook het coachen van medewerkers en opdrachtgevers en het ondersteunen van ondernemers bij het maken van belangrijke keuzes hoorde daarbij. 
In diezelfde periode was ik tevens mede-eigenaar van een aantal ondernemingen en werkzaam als commissaris en stichtingbestuurder waarbij het begeleiden van directieleden eveneens een onderdeel was van het werk. 
 

Aanvullende opleidingen

In verband met dit brede werkterrein heb ik verschillende aanvullende opleidingen gevolgd op het gebied van o.a. bedrijfseconomie, communicatie, financiering, leiderschap, onderhandelen (Harvard negotiation methode) en filosofie.
 

Meer weten ?

Wil je meer weten over de filosofie en achtergronden van iLaT, je leest er meer over bij Filosofie en Uitgangspunten.

Vrijblijvend kennismaken ? Mail naar peter@ilat.nl of bel met 076-5140091.


Disclaimer | Sitemap
 
ilat - it's lonely at the top