ilat - it's lonely at the top: ondernemerscoaching
iLaT; it's Lovely at the Top; facilitator & sparringpartner voor ondernemers

It's lovely at the top

Vertrouw nooit een naakte melkboer
voeg iLat aan je LinkedIn account toevoeg iLat aan je Twitter account toe
iLat is lid van IAFLid van IAF (International Association of Facilitators)
Home ilat: ondernemerscoaching: It's Lonely at the top

"Als je de scepter wilt zwaaien over anderen, moet je eerst jezelf kunnen besturen"

Solzhenitsyn

Meer wijsheden »

Aanmelden "Denkstof"
Wat is Denkstof?

Denkstof levert stof tot nadenken. Deze column wordt per e-mail en twitter verspreid en bestaat uit korte essays, observaties en overpeinzingen.
   
   

Laatste tweets

Sparringpartner
Ondernemen is inspirerend en enerverend. Nooit saai, wel veeleisend, hectisch en soms ingewikkeld. Als directeur-aandeelhouder en ondernemer ben je degene die het voorbeeld en de inspirator voor anderen is. Niet alleen in woorden, maar juist ook in daden. Jij bepaalt de richting en moet keuzes maken. Om daarbij de juiste besluiten te nemen kan het wijs zijn een objectieve derde in te schakelen als klankbord en vertrouwenspersoon.

& Facilitator
Hierbij gaat het om ondersteunen bij en vergemakkelijken van complexere (groeps)processen, zodat de deelnemers zich kunnen focussen op de inhoud. Als de dirigent die zelf geen instrument bespeelt maar ervoor zorgt dat uit elke muzikant het beste naar boven komt. Bijvoorbeeld; het opzetten en leiden van belangrijke vergaderingen, intern of extern. De kennis en visie van personeel op de organisatie naar boven halen, het opzetten en leiden van brainstormsessies, zorgen dat het MT weer op de rit komt. 


Filosofie werkt!

Zou je willen sparren met iemand die objectief en onafhankelijk is? Willen brainstormen?
iLaT ondersteunt ondernemers en managers. Op individueel niveau als kritisch en vertrouwelijk sparringpartner of op bedrijfsniveau als regisseur van complexere processen. Dit alles mede vanuit een filosofische invalshoek omdat vanuit de filosofie alles ter discussie wordt gesteld wat vanzelfsprekend lijkt. Filosofie verrast en verleidt. En juist die speelse en uitdagende kant van de filosofie kan veel betekenen voor een bedrijf of organisatie.

Vrijblijvend kennismaken?
Mail naar peter@ilat.nl

Disclaimer | Sitemap
 
ilat - it's lonely at the top